Trabzon'da mülteciyi gasp ettiler

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da yaşayan mülteciler arasında çıkan kavga gasp ile bitti. Edinilen bilgiye göre; Türkiye’de sığınmacı olarak yaşayan 21 yaşındaki M.N başka bir mülteci H.F. ile tartışmaya başladı. H.F, M.N’yi darp ettikten sonra cep tel

Trabzon'da mülteciyi gasp ettiler

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da yaşayan mülteciler arasında çıkan kavga gasp ile bitti. Edinilen bilgiye göre; Türkiye’de sığınmacı olarak yaşayan 21 yaşındaki M.N başka bir mülteci H.F. ile tartışmaya başladı. H.F, M.N’yi darp ettikten sonra cep telefonu aldıktan sonra üzerinde bulunan 500 EURO parayı alarak kayıplara karıştı. M.N, durumu diğer mülteci arkadaşı A.E’ye anlttığı sırada tekrar M.N’nin gazabına uğradı. Kimden yardım alacağını şaşıran talihsiz mülteci 155 telefonunu arayarak polis ekiplerinden yardım istedi. Gülbaharhatun polis merkezine getirilen H.F, iki şahıstan da şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel