Trabzon'da "muhteşem" tepki!

Anadolu Gençlik Dergisi Trabzon Şube Başkanı Ahmet Yakuphan, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, son yıllarda bazı yerli diziler aracılığıyla gençlerin düzeninin bozulmaya çalışıldığını belirtti. Bu dizilerin, aile fertlerinin

Trabzon'da "muhteşem" tepki!

Anadolu Gençlik Dergisi Trabzon Şube Başkanı Ahmet Yakuphan, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, son yıllarda bazı yerli diziler aracılığıyla gençlerin düzeninin bozulmaya çalışıldığını belirtti.

Bu dizilerin, aile fertlerinin bir arada bulunduğu saatlerde ekrana getirildiğini ifade eden Yakuphan, şöyle dedi:

''Burada anlatmaktan haya ettiğimiz bir takım görüntülere sahne olan bu diziler, milletimizin değerleri ile çelişmektedir. İşte bu dizilerin son örneği olan ve Osmanlı bakiyesi olan bu topraklarda Osmanlı tarihinin en şanlı döneminin çarpıtıldığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi 5 Ocak Çarşamba gününden itibaren yayıma girmiştir. Bu dizide reyting uğruna geçmişimiz karalanıyor ve ecdadımız şehvet düşkünü olarak gösterilmek isteniyor. Senaristler, bu dizi ile ecdadımızı kendi sapkın düşüncelerine alet etmeye çalışmaktadırlar.''

Kanuni Sultan Süleyman'ın doğum yeri olan Trabzon'dan bütün Türkiye'ye çağrıda bulunmak istediklerini belirten Yakuphan, ''Bizler bu dizinin derhal yayımdan kaldırılmasını istiyoruz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkma noktasında duyarlı vatandaşlarımızın '444 1 178' numaralı RTÜK İletişim Merkezini veya söz konusu diziyi yayımlayan televizyon kanalını arayıp tepkilerini iletmelerini istiyoruz'' dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler