Trabzon'da muhtar adayları karakolluk oldu

Trabzon'da muhtar adaylarının adaylık tartışması karakolda bitti.Trabzon'un Arsin ilçesinde meydana gelen olayda muhtar adayı olan T.Ç. (56), aday olmasını istemeyen A.C.(32)'nin kendisini tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü'n

Trabzon'da muhtar adayları karakolluk oldu

Trabzon'da muhtar adaylarının adaylık tartışması karakolda bitti.

Trabzon'un Arsin ilçesinde meydana gelen olayda muhtar adayı olan T.Ç. (56), aday olmasını istemeyen A.C.(32)'nin kendisini tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

T.Ç.'nin burada alınan ifadesinde "muhtar adayı olarak seçimlere girmek istedim. Ancak aday olmamı istemeyen A.C., seçimlere girmememi söyleyerek beni tehdit etti. Şikayetçiyim" dedi.

Polis ekipleri tarafından ifadesi alınan A.C. ise "T.Ç. bir önceki seçimlerde bana aday olma, beni destekle. Bende bir sonraki seçimde seni desteklerim aday olmam dedi. Ancak aday olacağını öğrenince konuşmak için yanına gittim. Tehdit ve hakaret etmedim" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel