Trabzon'da Müdüre veda yemeği

Trabzon’un Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten aralıksız 8 yıldır yürüten Mehmet Uzunlar’ın Samsun’un Bafra ilçesine atanması sebebiyle veda yemeği düzenlendi.Maçka Sümela Otel’de düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Ümit Cavuldak ve e

Trabzon'da Müdüre veda yemeği

Trabzon’un Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten aralıksız 8 yıldır yürüten Mehmet Uzunlar’ın Samsun’un Bafra ilçesine atanması sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

Maçka Sümela Otel’de düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Ümit Cavuldak ve eşi, İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Garnizon Komutanı Binbaşı Fatih Eğilmez, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Güngör, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı. Mehmet Uzunlar’ın, duygulu anlar yaşadığı veda konuşmasında, meslektaşlarına uzun süre birlikte çalıştıklarını hatırlatarak “Bilmeyerek görevim gereği birlerin kalbini kırmış olabilirim.

Herkesten hakkını bana helal etmesini diliyorum. Ben hakkımı herkese helal ediyorum. Bu yemeği düzenleyenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Uzunlar’a başarılarından dolayı takdirname ve plaketle ödüllendiren Maçka Kaymakamı Ümit Cavuldak, Uzunlar’a yeni görevinde başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler