Trabzon'da Müdür'e veda

Trabzon’da İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak 2 yıldır görev yapan Erdoğan Bektaş'ın Bakanlık Müşaviri olarak atanması sebebiyle, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli tarafından onuruna bir veda yemeği düzenlendi. Yemekte bir konuşma y

Trabzon'da Müdür'e veda

Trabzon’da İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak 2 yıldır görev yapan Erdoğan Bektaş'ın Bakanlık Müşaviri olarak atanması sebebiyle, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli tarafından onuruna bir veda yemeği düzenlendi. 

Yemekte bir konuşma yapan İl Müdür Vekili Osman Nuri Baki, “Müdürümüzle 2 yılı aşkın bir süredir birlikte çalıştık. Bu kısa süre içerisine başarılı çalışmalar sığdırdık. İlimiz tarımı adına yaptığı özverili çalışmaların sonucu olarak bıraktığı eserler sayesinde bundan sonra da hep beraber olacağız.

Kendisi Trabzon’da bir ilk olarak tarımsal anlamda paydaş kuruluş temsilcilerini bir araya getirerek Trabzon Tarımı’nı masaya yatırmak suretiyle sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirmiş ve sorunların çözümü için tüm paydaş kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmuştur. Bu uygulama Trabzon’da bir ilk olup paydaş kuruluşların sosyal açıdan da birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesini sağlamıştır.

Hep çiftçinin ve üreticinin yanında oldu, sorunlarını dinledi çözmeye çalıştı. Gıda kontrol ve denetim mekanizmasında insanlara tarladan sofraya güvenilir gıda sunabilmek için canla başla çalıştı.

Devletin tarımsal desteklemelerini çiftçilere aktarabilmek, bu desteklerden çiftçilerin istifade edebilmesini sağlamak için çalıştı. 

Trabzon’un her ilçesinde, her beldesinde gece gündüz demeden çiftçinin yanında oldu. Görevde kaldığı kısa süre içerisine birçok başarılı çalışmalara imza atmıştır” dedi.

Baki, Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli adına Erdoğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek hizmetlerinden dolayı kendisine çiçek ve plaket takdim etti.

Bektaş Erdoğan ise Trabzon’da 2 yılı aşkın bir süre görev yaptığını hatırlatarak Trabzon’un kendisi için önemli olduğunu, bir çok dostluklar kurduğunu söyledi.

Erdoğan, herkesten helallik isteyerek konuşmasını bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler