Trabzon'da Mobil Platform

1973 model hurdaya çıkmak üzere olan bir otobüsün modernize edilmesi ile birlikte açıldığında 41 kişinin oturabileceği bir mobil platform haline getirildi. Mobil platform 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde kullanıma hazır hale getiriliyor. Aracın tan

Trabzon'da Mobil Platform

1973 model hurdaya çıkmak üzere olan bir otobüsün modernize edilmesi ile birlikte açıldığında 41 kişinin oturabileceği bir mobil platform haline getirildi. Mobil platform 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde kullanıma hazır hale getiriliyor.

 

Aracın tanıtımında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcı Osman Necip Sevinç yeni aracın hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf sağladığını belirterek "Belediyemiz bünyesinde bulunan 2 adet platformu isteyen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına törenlerde ve programlarda kullanılmak üzere gönderiyorduk. Fakat hem kurulumu hem de taşınması açısından en az 6 -7 personelimizi görevlendiriyorduk. Araç parkımıza kattığımız bu araç ile birlikte hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf sağlamış olacağız. Bu araç 1973 model bir otobüsün 2011 model dış giydirme ile ve mekanik donanım ile bir tören platformu haline gelmiştir. Bir tuş ile birlikte otobüs platform haline gelebilmektedir. Şoförümüz sadece aracı kurulacak olduğu alana getirecek. Bir düğmeye basarak kuracak ve yine bir düğmeye basarak tekrar otobüs haline getirebilecektir. Böylece daha çok hizmet etme imkanımız olacak. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bize bu araçtan 1 adet daha temin edilmesinin talimatını vermiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel