Trabzon'da meydan dayağı

Trabzon'da alkolü fazla kaçıran kişi, genç kızı taciz edince çevredekilerin saldırısına uğradı.

Trabzon'da meydan dayağı

Trabzon'da alkolü fazla kaçıran kişi, genç kızı taciz edince çevredekilerin saldırısına uğradı.

Trabzon'da alkol aldıktan sonra sokaktan geçen araçlara saldıran, genç bir kızı da taciz eden şahıs, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Güven Timleri tarafından yakalanarak çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

GENÇ KIZ FERYAT ETTİ
İçkili olan şahıs, Trabzon'un en yoğun araç ve insan trafiğinin yaşandığı Kahraman Maraş Caddesi üzerinde sağa sola sallanarak yürürken, önüne çıkan araçlara tekme salladı, sürücülere zor anlar yaşattı. Bir çocuk babası olduğu öğrenilen şahıs, kaldırımda yürüyen üniversite öğrencisi N.K.'ya çarptı.

Genç kızın, 'Ne yapıyorsun' diye bağırması üzerine, 'Kafam iyi' diyen alkollü adam, olayı gören bir gencin attığı yumrukla bir anda kendini yerde buldu.

Genç kızın ve çevredekilerin şikayetçi olması üzerine polisin gözaltına aldığı şahıs sorgulamasının ardından çıkartıldığı mahkemece, çevreye zarar vermek ve cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler