Trabzon'da mazlum coğrafyalar için miting

Trabzon’da yaklaşık 30 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu Sivil İnsiyatifi Platformu tarafından düzenlenecek ‘Mazlum Coğrafyalar İçin Dayanışma Mitingi’ için tüm hazırlıklar tamamlandı.Yarın saat 14.00’da Meydan Parkı’nda yapılacak mitin

Trabzon'da mazlum coğrafyalar için miting

Trabzon’da yaklaşık 30 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu Sivil İnsiyatifi Platformu tarafından düzenlenecek ‘Mazlum Coğrafyalar İçin Dayanışma Mitingi’ için tüm hazırlıklar tamamlandı.


Yarın saat 14.00’da Meydan Parkı’nda yapılacak mitinge büyük bir katılımın olması noktasında Trabzon’da tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, medya kuruluşları, sendikalar, gençlik oluşumları ziyaret edilerek destek istendi.


Son olarak Trabzon Sivil İnsiyatifi Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Cemal Binler, yönetim kurulu üyelerinden Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, Karadeniz Gençlik Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Usta, Trabzon’daki siyasi partileri ziyaret ederek destek istedi. AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, CHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz, yarın yapılacak mitinge destek vereceklerini ifade ederek tüm vatandaşlara Meydan Parkı’nda yapılacak mitinge katılmaları yönünde çağrıda bulundu. Siyasiler, Sivil İnsiyatif Platformu’na temsilci vereceklerini de ifade ederek, Trabzon’da yapılacak bu ve buna benzer organizasyonlara her zaman katkıda bulanacaklarını ifade ettiler.


Doğu Türkistan, Suriye, Çeçenistan, Filistin, Mısır, Bosna Hersek, Dağlık Karabağ, Irak, Arakan ve diğer coğrafyalarda Müslümanlara karşı yapılan zülüm ve baskılara karşı tek yürek olarak miting yapılması yönünde Sivil İnsiyatif Platformu yönetim kurulunun tüm üyeleri Trabzon’daki sendika ve sivil toplum örgütlerine yaptıkları ziyaretlerde destek görmelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, yapılacak dev miting ile her zaman mazlumların yanında yer alan Trabzonlular'ın duruşunu bir kez daha ortaya koymaları açısından önemli olduğuna vurgu yaptılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel