Trabzon'da Maraş caddesi polemiği

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’da bir süre önce gündeme gelen Ortahisar İlçesinde bulunan Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapanmasına konusu yeniden şekillenmeye başlandı. Bir süre önce Haber61’e açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Me

Trabzon'da Maraş caddesi polemiği

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’da bir süre önce gündeme gelen Ortahisar İlçesinde bulunan Kahramanmaraş Caddesi’nin trafiğe kapanmasına konusu yeniden şekillenmeye başlandı. Bir süre önce Haber61’e açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “"PTT ile Meydan arasının trafiğe kapanması gerektiğini belirtiyoruz biz sadece görüş sahibiyiz. Bu fikrimi trafikle alakalı toplantılarımızda dile getireceğim. Bu sorunu en aza indirgeyecek başka bir fikir olur onu da ele alırız. Hiç beş yıldızlı bir otelin önünde siz dolmuş durağı gördünüz mü? " ifadelerine yer vermişti.

SAĞ OTOPARK SOL OTOPARK

Konu ile alakalı Haber61’e açıklama yapan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, “ Başkanın görüşü o olabilir ama biz yıllardan beri şunu savunuyoruz. Trabzon’da 1586 tane dolmuş vardı. Biz bunları birleştirerek 730’a düşürdük. Biz bunu düşürdükten sonra kent merkezine bir tane dolmuş girmemiştir.  Sayın başkan diyor ki otellerin önünden araç kalkamaz. Büyük şehirlere baksın görür her otelin önünde taksi durağı yada dolmuş durağı bulunur. Birde buranın kapanmasına  Ulaşım koordinasyon merkezi. Karar verir. Maraş Caddesi dün pırıl pırıl işlerken neden bu hale geldi. Buna bakmamız gerek. Şehir merkezine baktığınız zaman yolların sağı otopark sol otopark.Önce bunu çözmemiz gerekli.”dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel