Trabzon'da magandalar durmuyor

Şehir magandaları bu sefer ağaçlara ve banklara dadandı.Kemerkaya Mahallesi’nde bulunan Adnan Kahveci Parkı’ndaki ağaçlar ile Ayasofya Mahallesi sahil kısmında bulunan Şehit Asteğmen Coşkun Davulcu Parkı’ndaki oturma banklarını kırarak kullanılamaz hale g

Trabzon'da magandalar durmuyor

Şehir magandaları bu sefer ağaçlara ve banklara dadandı.

Kemerkaya Mahallesi’nde bulunan Adnan Kahveci Parkı’ndaki ağaçlar ile Ayasofya Mahallesi sahil kısmında bulunan Şehit Asteğmen Coşkun Davulcu Parkı’ndaki oturma banklarını kırarak kullanılamaz hale getirdi. Daha önce kentin değişik mahallelerinde bulunan çocuk oyun parklarındaki oyun aletlerini yakıp kullanılamaz hale getiren, çöp kutularını kıran şehir magandaları bu sefer ağaçlara ve oturma banklarına dadandı.

Belediye tarafından Kemerkaya Mahallesi Adnan Kahveci Parkı’na yeni dikilen değerli ağaçları kıran sorumsuz kişiler, Şehit Asteğmen Coşkun Davulcu Parkındaki 24 adet oturma grubunu kırarak kullanılamaz hale getirdi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu son günlerde Trabzon halkının ortak malı olan çocuk oyun alanlarında bulunan oyun aletlerinin yakıldığını, büyük paralar harcayarak yeşillendirdikleri sahil bandında bulunan ağaçların kırıldığını ve kent mobilyalarına zarar verildiğini belirterek, “ Bunu yapanları eğer varsa vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir kent bırakmak için gece gündüz çalışırken; bazı kendini bilmez kişiler maalesef halkın ortak malı olan oyun alanlarına ve kent mobilyalarına zarar vermeye devam ediyor. Bunu yapanlar aslında kendilerine de zarar veriyor. Çünkü bu kent onların da kenti” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN DİĞER SAYFAYA TIKLAYINIZ...

 

a1.20110923105451.jpg

 

 

a2.20110923105511.jpg

 

 

a3.20110923105532.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler