Trabzon'da Kutlu Doğum toplantısı

Trabzon’da kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları Kutlu Doğum Haftası için bir araya geldi.14-20 Nisan tarihleri arası kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Trabzon İl Müftülüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarının yanı

Trabzon'da Kutlu Doğum toplantısı

Trabzon’da kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları Kutlu Doğum Haftası için bir araya geldi.

14-20 Nisan tarihleri arası kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Trabzon İl Müftülüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Trabzon İl Müftü Yardımcısı Hasan Güneş’in başkanlığında bir restoranda düzenlenen toplantıya Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri katıldı. Halkın etkilenebileceği bir organizasyon yapmak istediklerini belirten Trabzon İl Müftü Yardımcısı Hasan Güneş, bu yıl Kutlu Doğum Haftası’nın diğer yıllardan daha etkileyici olacağını söyledi.

Peygamberimizi anlatmak için Kutlu Doğum Haftası’nın iyi bir fırsat olduğunu söyleyen Güneş, “Peygamberimiz’in mesajlarını anlatmak gerekir. Mesajın herkese ulaşması bizim için çok önemlidir. 

Sivil Toplum Kuruluşları’nın bize destek olmasında çok büyük yarar olacağını düşünüyorum. Her sivil toplum kuruluşu kendi alanında özel bir mesaj verebilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel