Trabzon'da Kültür ve Yardımlaşma

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Tasarrufu Teşvik Sandığı 10. Olağan Genel Kurulu Dernek lokalinde kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Mustafa Bayrak'ın yaptığı Genel Kurula; HAS Parti İl Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak

Trabzon'da Kültür ve Yardımlaşma

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Tasarrufu Teşvik Sandığı 10. Olağan Genel Kurulu Dernek lokalinde kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Mustafa Bayrak'ın yaptığı Genel Kurula; HAS Parti İl Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak İli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Başar, Kızılay Derneği Başkanı Nihat Aygün, Kamu Sen eski İl Temsilcisi Salih Alemdar, Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği Başkanı Saruhan Çınar, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, bazı muhtarlar ile üyeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Sandık Başkanı Ahmet Bayrak yaptığı konuşmada, “Sandığımızın 401 üyesi bulunuyor. Biz göreve geldikten sonra 9 öğrenci bursunu 50'ye çıkarttık. Bina aldık lokal yaptık. Üye sayısını artırdık. Trabzon'da ölen madenciler anısına anıt yaptırdık. Derneğin tanıtımı ile ilgili çalışmalar yaptık. Yemekli toplantılar düzenledik. Önümüzdeki 3 yıllık görev süresi içinde hedeflerimiz arasında derneğe artı gelir getirecek bir mekan yeri yapılacak. Burada yöresel folklor ekibi kuracağız. Fakir öğrencilere burada ders verdireceğiz. Geçtiğimiz yıl ölen 30 madenciden 1 ailenin çocuğuna 4 yıllık burs vereceğiz. Biz yönetim olarak eleştirilerden gocunmayacağız. Güzeli doğruyu ileriye nasıl götürürüz onun çalışmasını yapacağız” dedi.

Daha sonra tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Tasarrufu Teşvik Sandığı yönetim kuruluna, Ahmet Bayrak, Coşkun Özdoğan, Bayraktar Aydın, Can Koca, Mahmut Kefelioğlu, Tayfun Kara ve Harun Reşit Baştan seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler