Trabzon'da kültür festivali

Boğaçhan Yaylası’nda yapılan festivale Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Gen

Trabzon'da kültür festivali
Boğaçhan Yaylası’nda yapılan festivale Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Festivalde söz alan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Yayla festivalleri ile tarihimizi, kültürümüzü ve köklerimizi hep beraber yaşatıyoruz. Burada tarihimizin ve kültürümüzün canlandığını görmek büyük bir mutluluk. Önemli bir yaşam kültürü olan bu festivallere desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Gümrükçüoğlu ve konuk belediye başkanları horon halkasına katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler