Trabzon'da kuduz paniği

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta içersinde meydana gelen olayda, ilçeye bağlı Oğuz Beldesi’nde başıboş sokak köpeği A.Ö ve C.Ö isimli şahısları ısırarak yaraladı.Yaşananların ardından köpek bir süre sonra ölürken köpek kuduz şüphesiyle İlçe Tarım M

Trabzon'da kuduz paniği

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta içersinde meydana gelen olayda, ilçeye bağlı Oğuz Beldesi’nde başıboş sokak köpeği A.Ö ve C.Ö isimli şahısları ısırarak yaraladı.

Yaşananların ardından köpek bir süre sonra ölürken köpek kuduz şüphesiyle İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada yapılan incelemenin ardından doku örnekleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda köpeğin kuduz olduğu belirlenirken, bunun üzerine Beşikdüzü İlçe Hayvan Sağlığı Zabıta Komisyonu tarafından Oğuz Beldesi, Resullü, Dolanlı, Çakırlı, Anbarlı ve Ardıçatak Köylerini 6 ay süreyle karanti altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel