Trabzon'da küçük kıza...

Trabzon'da bir kadın, biri akrabaları, iki kişinin küçük yaştaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polise başvurdu. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gülbaharhatun Polis Merkezi'ne müracaat eden S.B. (40), şüpheliler H.Ş. (29) ile T.Ö'nün (

Trabzon'da küçük kıza...

Trabzon'da bir kadın, biri akrabaları, iki kişinin küçük yaştaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polise başvurdu. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gülbaharhatun Polis Merkezi'ne müracaat eden S.B. (40), şüpheliler H.Ş. (29) ile T.Ö'nün (32) kızı G.B'ye (16) cinsel istismarda bulunduğunu savunarak, şüphelilerden şikayetçi olunca polis G.B'nin ifadesine başvurdu.

G.B, polisteki ifadesinde bir kaç yıl önce akrabası H.Ş'nin kendisine tecacüz ettiğini, ayrıca kısa süre önce telefonda tanıştığı T.Ö. ile Artvin'e giderek kendi rızası ile ilişkiye girdiğini ve her iki şüpheliden şikayetçi olmadığını söyledi.

Polis, anne S.B'nin şikayeti sebebiyle şüpheliler H.Ş. ile T.Ö'yü yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler