Trabzon'da köylere hizmet devam ediyor

 Trabzon merkez ilçe köylere hizmet götürme birliği 2013 yılı genel kurulu yapıldı. İl Genel Meclisi toplantı Salonunda Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Halil İbrahim Ertekin Başkanlığında yapılan genel kurul toplantısına 5 il genel meclis üyesi ve 34 kö

Trabzon'da köylere hizmet devam ediyor

 

Trabzon merkez ilçe köylere hizmet götürme birliği 2013 yılı genel kurulu yapıldı.
 
İl Genel Meclisi toplantı Salonunda Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Halil İbrahim Ertekin Başkanlığında yapılan genel kurul toplantısına 5 il genel meclis üyesi ve 34 köy muhtarı katıldı.
 
Toplantı öncesi bir konuşma yapan Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Halil İbrahim Ertekin, 2012 yılı programının çok yoğun geçtiğini belirterek, “2013 yılı programının da yoğun geçeceğine inanıyorum. Bugün burada mahalli idareler seçimine kadar görev yapacak olan üyelerimizi belirleyeceğiz”dedi. 
 
Daha sonra 2012 yılı kesin hesabı ve 2013 yılı yatırım ve çalışma planı görüşüldü. Toplantıda mahalli idareler seçimine kadar görev yapacak olan 2 il genel meclis üyesi ve 2 köy muhtarından oluşan encümen seçimine geçildi. Gizli oylama sonucu yapılan seçimde aday olan 3 genel meclis üyesinden Haydar Revi ve Selahattin Çavdar seçilirken, 3 muhtar adayından Gölçayır köyü muhtarı Turgut Alemdar ve Gözalan Köyü muhtarı Abdulkadir Velioğlu seçildiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler