Trabzon'da korkunç kaza

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Camlık Semtinde kayalar bir aracın üzerine düştü. Edinilen bilgiye göre; Trabzonspor’un deplasmandaki karşılaşmasını izlemek için Camlık semtinde bulunan bir kahvehaneye gelen Zeki Abanoz isimli vatand

Trabzon'da korkunç kaza

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Camlık Semtinde kayalar bir aracın üzerine düştü. Edinilen bilgiye göre; Trabzonspor’un deplasmandaki karşılaşmasını izlemek için Camlık semtinde bulunan bir kahvehaneye gelen Zeki Abanoz isimli vatandaş aracını park ettikte sonra ayrıtlıktan sonra şok oldu.

Sarp bir kayalığın kenarına aracını park eden Abanoz’un 61 AZ 774 plakalı aracının üzerine kayalar düştü. Araçta büyük hasar meydana geldi. Olayda can kaybı yaşanmadı. Görgü tanıklarının belirttiklerine göre kayalar büyük bir gürüldü ile yerinden koptuğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

20141122_225702.jpg

20141122_225647.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler