Trabzon'da korkunç cinayet!

Trabzon'da bir kişi, aralarında ailevi nedenlerden dolayı anlaşmazlık bulunduğu öne sürülen ağabeyi tarafından av tüfeğiyle öldürdü.Alınan bilgiye göre, Düzköy ilçesi Çalköy beldesindeki bir evde anne ve babasıyla oturan Orhan K. (30), evinin yakınındaki

Trabzon'da korkunç cinayet!

Trabzon'da bir kişi, aralarında ailevi nedenlerden dolayı anlaşmazlık bulunduğu öne sürülen ağabeyi tarafından av tüfeğiyle öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Düzköy ilçesi Çalköy beldesindeki bir evde anne ve babasıyla oturan Orhan K. (30), evinin yakınındaki ayrı bir evde yaşayan ve aralarında ailevi sorunlardan dolayı husumet bulunduğu belirtilen kardeşi Burhan K'yi (28), gece saatlerinde beklemeye başladı.

Bir süre sonra beldeye gelen Burhan K, evine girmek isterken ağabeyi Orhan K'nin av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu olay yerinde öldü. Burhan K'nın cesedi, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılması amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Zanlı Orhan K. ise Polise teslim oldu.

Saldırı öncesi kahvehaneden dönen Burhan K. ile ağabeyi Orhan K'nin bekar oldukları ve olaya ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel