Trabzon'da korku dolu anlar! Kaya düştü...

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yamaçtan kopan kaya, atölyenin camı ve duvarını kırarak içeri girdi.Şalpazarı Çevre Yolu'nun Çamkiriş -Turalıuşağı-Düzköy yol ayrımında, yamaçtan kopan kaya parçası, yolun alt kısmındaki Mahmut Şahin'e ait atölyenin duvarına

Trabzon'da korku dolu anlar! Kaya düştü...

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde yamaçtan kopan kaya, atölyenin camı ve duvarını kırarak içeri girdi.

Şalpazarı Çevre Yolu'nun Çamkiriş -Turalıuşağı-Düzköy yol ayrımında, yamaçtan kopan kaya parçası, yolun alt kısmındaki Mahmut Şahin'e ait atölyenin duvarına çarptı. Duvar ve camı kırarak içeri giren kaya, iş yerinde hasara neden oldu.

Olay öncesi iş yerinde çalışan 3 kişiden Mahmut Şahin'in (57), bir süre dinlenmek için atölye dışındaki yazıhaneye giderek uyuduğu, Cüneyt Cüre'nin (23) atölye dışında telefonla konuştuğu, içeride çalışan Ali Şahin'in (31) ise kopan kayayı gören Cüre tarafından kolundan tutulup dışarı çekilerek kurtarıldığı belirtildi. Korku dolu anların yaşandığı olayda can kaybının yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Olaya tepki gösteren çevre sakinleri, benzer bir olay yaşanmaması için yetkililerin önlem almasını istedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler