Trabzon'da köprü yıkıldı kavga başladı

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da son günlerde şiddetini gösteren yağmurla birlikte meydana gelen sel nedeniyle yıkılan tarihi Osmanbaba Köprüsü, tartışmalara neden oldu.AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, köprüyle ilgili sürpriz bir çıkış yaparak,

Trabzon'da köprü yıkıldı kavga başladı

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da son günlerde şiddetini gösteren yağmurla birlikte meydana gelen sel nedeniyle yıkılan tarihi Osmanbaba Köprüsü, tartışmalara neden oldu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, köprüyle ilgili sürpriz bir çıkış yaparak, “İncelemelerinin ardından ihmali olanlar hesap verecek. Atalarımızın emanetlerine daha duyarlı ve hassas olmalıydık” dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan da hedef gösterdi. Karan, “Tarihi köprüyü 2 yıl önce karayolları ulaşıma kapattı. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise giriş ve çıkışı asfaltlayarak köprüyü ulaşıma açtı. Köprü ayakları boşaltıldı. Hesabı Türkmen versin” diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel