Trabzon'da kongre var Liste yok!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çağlayan Tarım Kredi Kooperatifi Denetçisi ve Bölge Temsilcisi Kamil Reis, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon 12. Bölge Birliği’nin 10 Haziran’da yapılması planlanan Genel Kurulu'na az bir zaman kalmasına rağmen listele

Trabzon'da kongre var Liste yok!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çağlayan Tarım Kredi Kooperatifi Denetçisi ve Bölge Temsilcisi Kamil Reis, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon 12. Bölge Birliği’nin 10 Haziran’da yapılması planlanan Genel Kurulu'na az bir zaman kalmasına rağmen listelerin halen daha asılmamasına tepki gösterdi.

Reis, yaptığı açıklamada, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon 12. Bölge Birliği'nin mevcut yönetimine konuyla ilgili tepki göstererek iddialarda bulundu. Reis "Yönetime aday çıkarabilmemiz için 7 Haziran 2014 günü dilekçe vererek kongreye katılacak delegelerin listesini istediğimizde hala bu listeyi vermemiştir. Kongre günü çok yaklaştığı halde bizi oyalamaktadırlar. Bu bölge müdürünün görevi midir? Bizi oyalamaları doğrumudur?” dedi.

Giresun’da bir kooperatif temsilcisinin tehdit edilerek "Listelerine girerseniz, kooperatifinizi kapatırız" denildiğini iddia eden Reis, “Tarım ülkesiyiz. Ülkemiz, bölgemiz, coğrafi bölümümüz, çok önemli tarım potansiyeline sahip. 6 ilin bağlı olduğu birliğimizde 32 bin 400 kilometrekarelik bir tarım alanı var. Genel kurullarda görev aczine, görev savsaklamalarına, çiftçiyi hor görmelere, dalaletlere, hıyanetlere, fırsat tanınmamalıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel