Trabzon'da kömür dağıtıldı

Kızılcık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV)'nca yapılan yardımlar konusunda yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarınca ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 10 bin ton kömür dağıtılacağına değin

Trabzon'da kömür dağıtıldı

Kızılcık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV)'nca yapılan yardımlar konusunda yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarınca ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 10 bin ton kömür dağıtılacağına değindi.

Devletin hiçbir vatandaşı aç ve açıkta bırakmayacağını ifade eden Kızılcık, "İmkânlar ölçüsünde tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Onların dertlerine derman olmak için uğraş veriyoruz." dedi.

Kızılcık, 2010 yılı içerisinde bugüne kadar il genelinde 42 bin 924 kişiye SYDV kanalıyla 6 milyon 494 bin 943 TL tutarında yardım yapıldığını, yılsonuna kadar da yaklaşık 18 bin vatandaşa 500'er kilo kömür vereceklerini söyledi.

Vali Kızılcık, kömür dağıtımlarını vatandaşların adreslerine bizzat teslim edileceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel