Trabzon'da komiser dolandırıcılığı

Trabzon'da, kendisini, 'Başkomiser Orhan' olarak tanıtan bir kişi, telefonla aradığı Kani K. 'nın 2 bin 920 TL'sini dolandırdı. Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kani K. 'yı arayan ve kendisini 'Başkomiser Orhan' olarak tanıtan bir kişi, "Teröre y

Trabzon'da komiser dolandırıcılığı

Trabzon'da, kendisini, 'Başkomiser Orhan' olarak tanıtan bir kişi, telefonla aradığı Kani K. 'nın 2 bin 920 TL'sini dolandırdı.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kani K. 'yı arayan ve kendisini 'Başkomiser Orhan' olarak tanıtan bir kişi, "Teröre yardım ve yataklık yaptığınız gerekçesiyle takibe alındınız. Olayı çözebilmemiz için vereceğim numaraya 2 bin 920 TL yatırman gerekiyor" dedi. Telaşlanan ve korku yaşayan Kani K. , verilen telefon numarasına kontör karşılığı 2 bin 920 TL yatırdı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Kani K. , Çarşı Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler