Trabzon'da KOM, yine geçit vermedi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube (KOM) ekipleri Trabzon’da başlatmış olduğu operasyonlarda çok sayıda kaçak madde ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; KOM ekipleri Beşikdüzü ilcesin de Hasan G. Adlı şah

Trabzon'da KOM, yine geçit vermedi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube (KOM) ekipleri Trabzon’da başlatmış olduğu operasyonlarda çok sayıda kaçak madde ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; KOM ekipleri Beşikdüzü ilcesin de Hasan G. Adlı şahsın ev ve eklentilerinde yapmış oldukları aramada şahsa ait 21 adet cep telefonu ve bu telefonlara ait 16 adet batarya ele geçirildi.

Ekipler; Trabzon genelinde yapmış olduğu çalışmalarda ise İlker A. İle Şafak S’nin iş yerinde 15 adet kaçak puro ve 15 şişe kaçak içki ele geçirdi. Öte yandan ekipler; Avrasya Pazarında yapmış oldukları çalışmada Kazım S’ye ait olduğu anlaşılan 4 Bin adet kaçak sigara ele geçirildi. Ekipler; 4 şahıs hakkında kaçakçılık suçundan işlem yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel