Trabzon'da KOM imha etti

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) yapmış olduğu operasyonlar neticesinde yakalamış olduğu 256 bin paket kaçak sigarayı dün imha etti. Koliler halinde kağıt kıyma entegresine getirile

Trabzon'da KOM imha etti

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) yapmış olduğu operasyonlar neticesinde yakalamış olduğu 256 bin paket kaçak sigarayı dün imha etti. Koliler halinde kağıt kıyma entegresine getirilen sigaralar yetkilerin kontrolleri altında kıyılırken 5 Milyon 120 Bin adet  dal sigara olarak tabir edilen tütün mamulü de yok edilmiş oldu. Yaklaşık piyasa değeri 512 bin liraya olduğu öğrenildi.

KAÇAK İÇKİLERDE YOK

Öte yandan KOM ekipleri; son dönemlerde yapmış oldukları operasyonlar 465 adet kaçak ve sahte içkiyi Şana mevkiinde bulunan “Atık Su Ön Arıtma Tesisinde” imha edildi. İmha edilen ve 600 Litreye yakın olduğu ifade edilen içkiler arıtıldıktan sonra temiz su olarak doğaya nakledildi. Ürünlerin piyasa değerinin ise 50 Bin Tl olduğu öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü / Haber61.net 

icki-imha-1.jpg

kacak-sigara-imha-(4).jpg

kacak-sigara-imha-(8).jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel