Trabzon'da ''Kitap Zamanı'' şöleni devam ediyor

Trabzon’da ‘Kitap Zamanı’ şöleni devam ediyor. Trabzon’da bir otelde düzenlenen etkinliğe katılanların sayısı 50 bini aştı.Nazan Bekiroğlu, Yavuz Ekinci, Ali Çimen gibi birçok ünlü yazarın katıldığı ve ilk 5 günde katılımın 50 bine ulaştığı Kitap fuarının

Trabzon'da ''Kitap Zamanı'' şöleni devam ediyor

Trabzon’da ‘Kitap Zamanı’ şöleni devam ediyor. Trabzon’da bir otelde düzenlenen etkinliğe katılanların sayısı 50 bini aştı.

Nazan Bekiroğlu, Yavuz Ekinci, Ali Çimen gibi birçok ünlü yazarın katıldığı ve ilk 5 günde katılımın 50 bine ulaştığı Kitap fuarının bugünkü katılımcıları Ali Çolak, Melih Tuğtağ, Cavidan Yılmaz ve Nadir Aşçı oldu. Eğlence, mizah ve genç hayatların can bulduğu kitapları ile tanınan Melih Tuğtağ kitaplarını imzalayan ilk isim oldu. Tuğtağ Karadeniz'de böyle bir etkinliğin tek olduğunu belirterek, 'Karadeniz'i Trabzon'u kültürü ile tanıyoruz. Böyle büyük bir fuar olması bizler ve kitap severler için çok büyük bir mutluluk. Aynı zamanda Karadeniz'in en büyük kitap fuarı olması da önemli bir noktadır” şeklinde konuştu.

Çeşitli gazete ve dergilerde kadın, çocuk, aile ve gençlik konulu yazılarıyla tanınan Trabzonlu yazar Cavidan Yılmaz da bugün kitap severleri ile buluştu. Yılmaz, katıldığı organizasyonun büyük bir etkinlik olduğunu ifade ederek “'Trabzon'da Kitap Zamanı 2 organizasyonu büyük bir organizasyon ve ilk defa katılmama rağmen müthiş bir atmosfer ve ilgi görüyorum. Bu bizleri mutlu ediyor” dedi.

Yazar Ali Çolak ise “Trabzon Kültürü olan bir memleket. Edebiyat şehri derece derece artar ve Trabzon'da bu şehirlerden biridir. Trabzon'da kitap ve kültür için yanan bir ocak var ve dumanı hala tütüyor. Sizler ocağın yanmasına yardımcı olan isimlersiniz. Trabzon için de bu etkinlik güzel bir deneyim oluyor” diye konuştu.

Akoluk Basın Yayın'ın organize ettiği 'Kitap Zamanı' etkinliğinde yarın ise Esma Âlâ, Mehmet Kartal, Okay Tiryakioğlu, Harun Çelik ve Tuncel Altınköprü kitap severlerle bir arada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler