Trabzon'da Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon İl Koordinatörlüğü öncülüğünde Trabzon Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile organize edilen ‘5. Dönem Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu’ TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü Sacit Bostan toplantı salonunda başl

Trabzon'da Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon İl Koordinatörlüğü öncülüğünde Trabzon Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile organize edilen ‘5. Dönem Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu’ TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü Sacit Bostan toplantı salonunda başladı. 
 
Kursun ilk gününde açılış konuşmasını yapan TKDK Trabzon İl Koordinatörü Vekili Şeref Kabaoğlu, “Düzenlenen kurs ile beraber katılımcılar kurs sonunda kurumumuza Kırsal Turizm alt tedbiri kapsamında istenen mesleki yeterlilik şartını sağlamış olmakla beraber bu tedbir kapsamında desteklenen Konaklama Tesisi, Yeme İçme Tesisleri,pastane, kafeterya ve rekreasyon alanları ile ilgili proje yapma olanağına sahip olacaklardır, bu fırsatı iyi değerlendirip yakın zamanda ilan edeceğimiz 11. Proje çağrı ilanı ile beraber siz değerli kurs katılımcılarından bu sektör ile ilgili projeler bekliyoruz” dedi.
 
Trabzon Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılarından Refik Hotaman ise, kursun 3 hafta süreceğini bu sürenin sonunda da katılımcıların sertifikalarını Trabzon Halk Eğitim Merkezinden temin edebileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler