Trabzon'da ki penis kesme davasında karar verildi!

Trabzon'da 2008 yılında birlikte olduğu şahsın cinsel organını kesip bir otelin çatısına attığı iddiasıyla yargılanarak 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan kadının davasına Yargıtay'dan onay geldi.Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki tutuksuz olarak yar

Trabzon'da ki penis kesme davasında karar verildi!

Trabzon'da 2008 yılında birlikte olduğu şahsın cinsel organını kesip bir otelin çatısına attığı iddiasıyla yargılanarak 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan kadının davasına Yargıtay'dan onay geldi.

Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki tutuksuz olarak yargılanarak İ.T (41) birlikte olduğu S.G’nin cinsel organı kestiği gerekçesiyle “Kasten yaralama” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, bu cezası Yargıtay 3. Ceza Dairesi tarafından onandı.

Trabzon'un Değirmendere mahallesindeki bir otelde, 3 Ağustos 2008'de İ.T., birlikte olduğu S.G'nin cinsel organını uyurken kesmiş ve çevredeki bir otelin çatısına atmıştı. Olay sonrası KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan S.G.’nin penisi sevk edildiği İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyatla yerine dikilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler