Trabzon'da ki ölümlü kaza karara bağlandı!

Trabzon'da, yaklaşık bir yıl önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki kişiye çarparak ölümüne neden olan sürücü, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Deniz Ö hazır bulundu. Hakkında "Taksirle birde

Trabzon'da ki ölümlü kaza karara bağlandı!

Trabzon'da, yaklaşık bir yıl önce karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki kişiye çarparak ölümüne neden olan sürücü, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sanık Deniz Ö hazır bulundu. Hakkında "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuksuz yargılanan Deniz Ö, duruşmadaki ifadesinde "Takdir mahkemenindir" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Deniz Ö'ye 'Taksirle iki kişinin ölümüne sebebiyet vermek' suçundan 2 yıl hapis cezası verirken bu cezasını  daha sonra indirime giderek 1 yıl 8 ay olarak belirledi.

Mahkeme heyeti ayrıca, sanık Deniz Ö'nün sürücü belgesinin 3 ay müddetle geri alınmasına karar verdi.

KAZA

12 Şubat 2012 günü Deniz Ö. yönetimindeki 61 EP 448 plakalı otomobil, Faroz mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Şaban Doğan (53) ve Ercüment Malkoç'a (41) çarparak ölümüne neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler