Trabzon’da Kentsel sorun

Trabzon’u Rize ve Gürcistan’a bağlayan Karayolunun yanı başında virane binalar mahallede tehlike saçıyor. kentsel dönüşüm projesi kapsamında boşaltılan binaların adeta alkol tüketenlerin evi haline geldiğini ifade eden mahalle muhtarı Mustafa Koç, çocukla

Trabzon’da Kentsel sorun

Trabzon’u Rize ve Gürcistan’a bağlayan Karayolunun yanı başında virane binalar mahallede tehlike saçıyor. 

virane1.jpg

kentsel dönüşüm projesi kapsamında boşaltılan binaların adeta alkol tüketenlerin evi haline geldiğini ifade eden mahalle muhtarı Mustafa Koç, çocuklar açısından da boş bırakılan bu evlerin tehlike saçtığını söyledi.  

Beldenin Adnan Kahveci mahallesinde TOKİ tarafından yeni binalar inşa edilmek üzere kamulaştırılan ancak yıkımı gerçekleştirilmeyen binalar, hem çocuklar açısından tehlike saçıyor, hem de mahalle sakinleri açısından…

Boş bırakılan ve yıkımı gerçekleştirilmeyen bu binaların özellikle akşam saatlerinde alkol alan şahıslar tarafından kullanıldığını ifade eden mahalle muhtarı Mustafa Koç, mahallede her gün olay yaşandığını söyledi ve önlem almak yerine binaların yıkılmasını istedi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler