Trabzon'da kentsel dönüşümden vazgeçin!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun birinci yılın anlattığı toplantıda son günlerde ortaya atılan bir iddiaya cevap verdi. “Trabzon’da büyükşehirin projelendirdiği kentsel dönüşümlerden vazgeçin Çömlekçi’ye yönelin. Ancak onu

Trabzon'da kentsel dönüşümden vazgeçin!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun birinci yılın anlattığı toplantıda son günlerde ortaya atılan bir iddiaya cevap verdi.
 
“Trabzon’da büyükşehirin projelendirdiği kentsel dönüşümlerden vazgeçin Çömlekçi’ye yönelin. Ancak onu yapabilirsiniz” telkininde TOKİ Başkanı Başkan Gümtükçüoğlu’na telkinde bulundu.
 
İşte bu doğru mu?
 
Bunu bir gazeteci basın toplantısında sordu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, Hızır bey ve Gülbahar Hatun’da uygulamak istediği kentsel dönüşüm dahil hepsini sürdürmek istediklerini belirterek, “Böyle bir telkinde kesinlikle bulunulmamıştır” şeklinde konuştu.
 
“Ama kentsel dönüşümlerde sürdürülebilir olması için masrafının karşılanması gerekir” diyen Gümrükçüoğlu, “Bu noktada Gülbahar Hatun projesinde yüzde 80 anlaşma sağlandığında projeyi uygulayacağız. Yani kamulaştırmada hak sahiplerinde anlaşmaya gitmek istiyorum. Bu projeyi kentsel dönüşümü oraya hak sahiplerinin tamamıyla anlaşma yapılarak başlamayı ve yapmayı düşünüyorum. Bunu da yapacağımıza inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler