Trabzon'da kene açıklaması!

Trabzon Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu, Trabzon'da 26 Mayıs itibarıyla Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi vakası bulunmadığını bildirdi.Hamzaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Mayıs'ta yerel basında Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı hakkında çıkan bir y

Trabzon'da kene açıklaması!

Trabzon Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu, Trabzon'da 26 Mayıs itibarıyla Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi vakası bulunmadığını bildirdi.

Hamzaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Mayıs'ta yerel basında Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı hakkında çıkan bir yazıda, "En çok vaka görülen 21 il arasında Trabzon, Artvin, Bayburt ve Gümüşhane de var" denildiğini belirtti.

Trabzon'da 26 Mayıs itibarıyla Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi vakası bulunmadığını ifade eden Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi başta olmak üzere ilimiz hastaneleri bölgenin sağlık merkezi konumundadır. Bu nedenle komşu illerin tüm ciddi Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi vakaları ilimizde takip ve tedavi edilmektedir. Trabzon'da takip ve tedavi edilen tüm vakalar komşu illere aittir. Müdürlüğümüz tarafından bu konu ile ilgili çalışmalar titizlikle yapılmakta olup ilimizde Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi vakası bulunmamaktadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel