Trabzon'da kendini ipe astı

Trabzon'un Aydınlıkevler semtinde bugün İbrahim Üstündağ, isimli şahıs kendini astı.Trabzon’un Aydınlıkevler Mahallesi 602 Nolu Sokak Biryan Apartmanı'nın en üst katında yaşayan kişisel gelişim uzmanı olan İbrahim Üstündağ kendi oturduğu evin banyosundaki

Trabzon'da kendini ipe astı

Trabzon'un Aydınlıkevler semtinde bugün İbrahim Üstündağ, isimli şahıs kendini astı.

Trabzon’un Aydınlıkevler Mahallesi 602 Nolu Sokak Biryan Apartmanı'nın en üst katında yaşayan kişisel gelişim uzmanı olan İbrahim Üstündağ kendi oturduğu evin banyosundaki kalorifer borusuna kendini iple astı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ..!!

Olay yerine intikal eden emniyet ekipleri şahsın evinde kendi el yazısıyla yazılmış bir 500.20111025160113.jpg

adet mektup ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Doktor Üstündağ’ın yüklü miktarda borcu olduğu iddia edildi.

HAYAT İNSANA SUNULAN EN GÜZEL ARMAĞANDIR...

Haber61.Net'in edindiği bilgiye göre, Üstün Yaşam ve Danışmanlık Şirketi bulunan ve Kişisel Gelişim Uzmanı olan İbrahim Üstündağ’ın (38) bekar olduğu, Trabzon’un Of ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Ayrıca Üstündağ'ın özel şirketi olan kişisel yaşam merkezinin sloganının ise "Hayat İnsana Sunulan En Güzel Armağandır" olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel