Trabzon'da kendini astı!

Trabzon’un Gazipaşa Caddesi İdeal Sokakta Can apartmanı 1. katta yaşayan Resül Sözen, nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle kendini asarak hayatını kaybetti.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!!!Edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde iki doktor arkadaşı i

Trabzon'da kendini astı!

Trabzon’un Gazipaşa Caddesi İdeal Sokakta Can apartmanı 1. katta yaşayan Resül Sözen, nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle kendini asarak hayatını kaybetti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde iki doktor arkadaşı ile aynı evi paylaşan Resül Sözen (30) odasının kapısı arkasında kendini astı. Komşuları tarafından sokakta en son dün görülen Sözen bu akşam 17.20 sıralarında evde ölü halde bulundu. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri olay yerine geldiğinde şahıs ipi kapıdan sarkıtmış ve kapıyı kapatarak kendini intihar etmiş şekilde bulundu.

Olay yerine gelen savcının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından ceset kesin sonuç için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber61'in Sözen'in komşularından aldığı bilgiye göre hiç bir sıkıntısının olmadığı bir süre önce bir araba satın aldığı ve taksitlerini de ödediği öğrenildi. Olayın perde arkası araştırılıyor.

intihar_resul_sozen_evi.jpg

Ayrıca Resül Sözen’in Samsun- Çarşamba nüfusuna kayıtlı olduğu ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) Üroloji Bölümü'nde asistan doktoru olarak görev yaptığı öğrenildi.

Öte yandan Sözen'in cansız bedenini Adli Tıp Kurumu aracına taşıyan komşularından bir kişi, basın mensuplarına, "Bunu da yazın arkadaşlar Adli Tıp'ın ceset torbası yok. Yorganla taşınıyor" dediği dikkatlerden kaçmadı.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel