Trabzon'da kedileriyle yaşıyor

Trabzon'da apartman dairesinde beslediği 4 kedisinin çevreyi kirletip rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle kesilen 143 lira cezasını, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun ödediği kişiye, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği de yardımda bulundu. Trabz

Trabzon'da kedileriyle yaşıyor

Trabzon'da apartman dairesinde beslediği 4 kedisinin çevreyi kirletip rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle kesilen 143 lira cezasını, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun ödediği kişiye, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği de yardımda bulundu.

Trabzon'un Bahçecik Mahallesi'nde bir apartman dairesinin giriş katında 4 kedisiyle birlikte tek başına yaşayan 80 yaşındaki Arif Altunay'a, üst katta oturan ev sahibinin 'kediler, çevreyi kirletip rahatsızlık verdikleri' yönündeki şikayeti üzerine zabıta ekiplerince 143 lira ceza kesilmişti.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret eden Altunay, yanında getirdiği ceza makbuzunu gösterip, parayı ödeme gücünün bulunmadığını, kedileri olmadan da yaşayamayacağını söylemesi üzerine duygulanan Gümrükçüoğlu, cezayı kendi maaşından ödemişti.

Altunay ile ilgili basında yer alan haberlerin ardından harekete geçen İstanbul Beşiktaş'taki Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği, Trabzon Belediyesi yetkilileri aracılığıyla Altunay'a ulaştı.

Dernek, 4 kedinin bir yıllık mama ihtiyacını, kargoyla Trabzon Belediyesine gönderdi. Belediye ekipleri de kedi mamalarını, evine götürerek Altunay'a teslim etti.

Arif Altunay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, mamaları gönderen derneğe ve kendisiyle ilgili haberi yapan basın mensuplarına teşekkür etti.

Kedileri olmadan yaşayamayacağını belirten Altunay, ''Ben aldığım emekli maaşının çoğunu kedilere harcıyorum. Gelen mamalarla en azından bir yıl kediler için harcama yapmayacağım. Aldığım maaş da bana kalacak'' dedi.

Kedilerine bugüne kadar hiç hazır mama yedirmediğini ifade eden Altunay, kedilerinin bu mamalarla iyi beslenmiş olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler