Trabzon'da kedi köpek kavgası karakolda bitti

Trabzon’un iki ayrı yerinde kedi ve köpek yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 7 kişi hafif şekilde yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Yalı Mahallesi’nde kedilerin yolu pislemesi yüzünden E.U (43), İ.U (51) ve S.U (55), A.T (19), E.T (59) ve

Trabzon'da kedi köpek kavgası karakolda bitti

Trabzon’un iki ayrı yerinde kedi ve köpek yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 7 kişi hafif şekilde yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Yalı Mahallesi’nde kedilerin yolu pislemesi yüzünden E.U (43), İ.U (51) ve S.U (55), A.T (19), E.T (59) ve S.T (65) ile tartıştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu birbirlerini darp eden şahıslar hafif şekilde yaralanırken, her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu.

Diğer olay ise Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.R, Çarşı Polis Merkezi’nce alınan ifadesinde ikametinin önünde bulunduğu sırada olay yerinden geçen şüpheli İ.F’nin kendisine laf atarak yanında bulunan Alman cinsi Kurt köpeğini de üzerine saldırttığını ve darp ettiğini söyledi. S.R., İ.F’den şikayetçi olurken, İ.F'nin olay sonrası kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler