Trabzon'da kazalar Mobese'ye yansıdı

Dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalarda bazı sürücü ve Yayalar yaralandı. Kentin çeşitli yerlerine yerleştirilen sabit ve hareketli Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarının kaydettiği trafik kazalarına ilişkin görüntüler, Trabzon

Trabzon'da kazalar Mobese'ye yansıdı

Dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazalarda bazı sürücü ve Yayalar yaralandı. Kentin çeşitli yerlerine yerleştirilen sabit ve hareketli Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarının kaydettiği trafik kazalarına ilişkin görüntüler, Trabzon Valiliği tarafından basına dağıtıldı.

Görüntülerde, Karadeniz sahil yolu Gümüşhane kavşağında yüklü bir kamyon kırmızı ışığın yanmasıyla hızını alamayarak önündeki otomobile çarptı.

İşte o görüntüler;
mas.jpg
Diğer trafik kazası ise şehir içi trafiğinin en yoğun olduğu Atapark Erdoğdu kavşağında meydana geldi. Kavşaktan dönmek isteyen otomobil, aynı şeritten gelen başka bir otomobile çarpıştı.

Yine Erdoğu kavşağında hızlı seyreden kamyonet, kırmızı ışıkta duramayıp yolcu minübüsüyle çarpışarak devrildi.

Değirmendere Mahallesi'ndeki trafik kazasında ise yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hızla seyreden minibüs kavşakta duran otomobil ile çarpıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel