Trabzon'da kazada 35 yaralı

Haber61  - Haber Merkezi – Trabzon’un yolları dün kan gölüne döndü. Vakfıkebir’den Of sınırına kadar uzanan Karadeniz Sahil Yolunda 2 gün içerisinde 5 kaza meydana geldi. Bu kazada toplamda ise yaralanan yolcu sayısı 35 kişi olurken kazaların çoğu dikkats

Trabzon'da kazada 35 yaralı

Haber61  - Haber Merkezi – Trabzon’un yolları dün kan gölüne döndü. Vakfıkebir’den Of sınırına kadar uzanan Karadeniz Sahil Yolunda 2 gün içerisinde 5 kaza meydana geldi. Bu kazada toplamda ise yaralanan yolcu sayısı 35 kişi olurken kazaların çoğu dikkatsizlik ve tedbirsizlikten meydana geldiği öğrenildi.

Kazanın meydana geldiği bir yer var ki dikkatlerden kaçmadı. Ortahisar ilçesi Üniversite Mahallesinde aynı yerde 1 Saat ara ile 2 kaza meydana geldi. kazanın birinde 5 diğerinde ise 4 araç birbirine girdi. Bu kazalarda 19 kişi yaralandı. Uzmanlar sürücüleri aşırı hız yapmamaları konusunda uyardı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler