Trabzon'da kaza: 2 yaralı!

Trabzon Toklu Mahallesi Orman Bölge Müdürlüğü karşısında bir aracın takla atarak karşı şeride geçmesi sonucu kaza meydana geldi.Haber61'net'in edindiği bilgiye göre; Yağan yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda Akçaabat istikametine gitmekte olan aracın sür

Trabzon'da kaza: 2 yaralı!

Trabzon Toklu Mahallesi Orman Bölge Müdürlüğü karşısında bir aracın takla atarak karşı şeride geçmesi sonucu kaza meydana geldi.

Haber61'net'in edindiği bilgiye göre; Yağan yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda Akçaabat istikametine gitmekte olan aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  61 VE 343 plakalı otomobil orta refüje çarpıp takla atarak karşı şeride geçti. sürücü Ramazan Karataş (27) ile ablası Hatice Özlü (29) yaralandı.

Karataş, ambulansla Fatih Devlet Hastanesi’ne, ablası Özlü de Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli önlemleri alırken o yolu kısmen trafiğe kapattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel