Trabzon'da kayıp gençlerden kötü haber!

Trabzon'da Sümela Manastırı'na gezmeye giden iki kişinin içinde bulunduğu otomobil, iki gün önce uçuruma yuvarlandı. Sürücünün hayatını kaybettiği kazada, beraberindeki kişi yaralı olarak bulundu. Maçka ilçesinde Sümela Manastırı karşısındaki yolda Eyüp S

Trabzon'da kayıp gençlerden  kötü haber!
Trabzon'da Sümela Manastırı'na gezmeye giden iki kişinin içinde bulunduğu otomobil, iki gün önce uçuruma yuvarlandı. Sürücünün hayatını kaybettiği kazada, beraberindeki kişi yaralı olarak bulundu.
 
Maçka ilçesinde Sümela Manastırı karşısındaki yolda Eyüp Saral'ın (27) kullandığı 61 DL 300 plakalı otomobil, iki gün önce kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Ağaçların arasından takla atarak dereye düşen otomobildekilerden Eyüp Saral, hayatını kaybetti. Saral'ın beraberinde bulunan Selami Taştan ise araçtan fırlayarak dere kenarına yuvarlandı.
 
Saral'dan iki gündür haber alamayan yakınları, Sümela Manastırı'na gezmeye gitmiş olabileceği ihtimali üzerine bu alanda arama yaptı. Yolda lastik izlerini takip ederek otomobile ulaşan Saral'ın yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.
 
qwe.20131120170952.jpg
 
Olay yerine gelen jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmasıyla Selami Taştan, bulunduğu yerden alınarak bir süre taşındıktan sonra yola çıkartıldı. İki gün dere yatağında kalan yaralı, ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saral'ın yaklaşık 150 metrelik şarampole devrilen otomobilde sıkışan cesedi, itfaiye ve AFAD ekiplerinin halat yardımıyla oluşturdukları sistem sayesinde yola çıkartıldı.
 
-Yaralı halde iki gün dere yatağında kaldı
 
Eyüp Saral'ın arkadaşı Ömer Kalfaoğlu, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Saral'ın beraberindeki kişiyle iki gün önce Trabzon'dan ayrıldığını, kendisinden haber alamadıklarını, cep telefonuyla kendisine ulaşamadıklarını söyledi.
 
Kalfaoğlu, Saral'ın Sümela Manastırı'na gezmeğe gitmiş olabileceğini düşündüklerini ve bu alanda arama yaptıklarını belirterek, "Aramalar sırasında yol kenarında lastik izlerini görünce uçurama doğru baktık ve otomobili gördük. Bu sırada yaralı da dere kenarında bağırıyordu. Ekiplere haber verdik ve kurtarma çalışmaları başladı. Buraya gezmeye geldiklerini düşünüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler