Trabzon'da kavga: 8 kişi yaralandı

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde öğrenci yurdu inşaatında çalışan doğu kökenli işçilerle Karadenizli işçiler arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.Kavgaya karışanlardan 7'si gözaltına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Olcay Furuncu, Trabzon Numune Eği

Trabzon'da kavga: 8 kişi yaralandı

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde öğrenci yurdu inşaatında çalışan doğu kökenli işçilerle Karadenizli işçiler arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Kavgaya karışanlardan 7'si gözaltına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Olcay Furuncu, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Diğer yaralılar ise ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Olay, önceki gün Beşikdüzü öğrenci yurdu inşaatı şantiyesinde meydana geldi. Aynı şantiyede çalışan doğu kökenli işçilerin Karadenizli işçilere küfür ettiği iddia edilince iki grup arasında kavga çıktı. Kavgaya karışan 11 kişiden 5'i doğu kökenli 8 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kavga sonrası olay yerine gelen emniyet güçleri, kavgaya karıştığı tespit edilen doğu kökenli işçilerden 7'sini gözaltına aldı. Üzücü olayın ardından doğu kökenli işçilerin işlerine son verildi. Şantiye işçilerinden Koray Kalyoncu, olayı şöyle anlattı: "Akşam saat 17.00'de işten ayrıldık. O sırada doğu kökenli işçilerle geçiştik. Bize küfür ettiler. Bize küfür eden çocuğu şefimize söyledim. Şefimiz ise onların şefine söylememi istedi. Daha sonra konuşmak için yanına gittim. 'Neden küfür ettin?' diye sorduğumda 'ettim ne olacak' diyerek bana kafa attı. Onunla boğuşurken arkadan kafama demir boru ile vurdular, sonra sopa ile sırtıma ve kafama vurdular.

Yere düşünce sıva malasıyla yüzüme vururken yüzümü çevirdim başıma geldi. Aldığım darbe sonucunda başım kemiğe kadar yarıldı. Diğer arkadaşlarım da bana vurdukları görünce yanıma gelerek kavgaya müdahale ettiler. Daha sonra kan kaybıyla kendimden geçtim, bana hastanede 10 dikiş attılar. Arkadaşım Olcay Furuncu ise Trabzon Numune Hastanesi'nde yoğun bakımda yatıyor ve hayati tehlikesi devam ediyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel