Trabzon'da karayolu tehlike saçıyor

Trabzon, Vakfıkebir-Tonya karayolundaki asfaltlama çalışmaları sırasında sökülen bariyerlerin yerine, aradan iki ay geçmesine rağmen yenilerinin yapılmayışı vatandaşın ve sürücülerin tepkilerine neden oluyor.Yapılan asfaltlama çalışmaları sırasında yoldan

Trabzon'da karayolu tehlike saçıyor

Trabzon, Vakfıkebir-Tonya karayolundaki asfaltlama çalışmaları sırasında sökülen bariyerlerin yerine, aradan iki ay geçmesine rağmen yenilerinin yapılmayışı vatandaşın ve sürücülerin tepkilerine neden oluyor.

Yapılan asfaltlama çalışmaları sırasında yoldan alçakta kaldığı gerekçesiyle sökülen bariyerler yenilenmedi. Bugüne kadar bariyerlerle ilgili hiçbir çalışmanın yapılmayışı, çok keskin virajların bulunduğu Vakfıkebir-Tonya karayolu sürücülerin korkulu rüyası haline geldi. Sürücüler, "Onarım ve asfaltlama çalışmaları sırasında yolun virajlarında hiçbir düzeltme yapılmadı.

Yol onarımı sırasında işlevini kaybeden bariyerlerin sökülmesinin üzerinden yaklaşık iki ay geçti. Geçen süre içerisinde yenileri yapılmadı. Kış geldi, kar yağmaya başladı. Yolda buzlanmalar oluyor. Her an bir kaza olabilir. Kış bastırmadan karayolundaki bariyerlerin tamamlaması gerekiyor." uyarısında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel