Trabzon'da Karayolları ne yapmak istiyor

 Trabzon’da Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün uygulamaları herkesi şaşırtıyor.  Yapılması gerekenleri yapmayıp kuruma, kişiye özel gibi uygulamalar,  üst geçitler yapmaya devam eden, kendilerine yakın   ağırlığı olan  işadamlarının önünü açtığı, olmayanları

Trabzon'da Karayolları ne yapmak istiyor

 

Trabzon’da Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün uygulamaları herkesi şaşırtıyor. 
 
Yapılması gerekenleri yapmayıp kuruma, kişiye özel gibi uygulamalar,  üst geçitler yapmaya devam eden, kendilerine yakın   ağırlığı olan  işadamlarının önünü açtığı, olmayanları ise hiçe saydığı iddia edilen  karayollarının uygulamalarının rahatsızlık verdiğini söyleyelim. 
 
Son olarak  Trabzon’un Moloz mevkii’nde İtfaiye Kavşağı’nda  yapılacak,  balık pazarı ve halin  önünde inecek olan  uçan yol üst geçit  projesinin idari mahkemenin  kararına rağmen karayolları  tarafından yapılmak istenmesi büyük rahatsızlık yaratmaya başladı. Karayolları Bölge Müdürlüğünün yargının kararını beklemeden böyle bir uygulama içine girmesine  Karayolları Genel Müdürü Cahit  Turan’ın el atması, Bakan Bayraktar’dan bu konuda gerekli tavrı koyması isteniyor. 
 
Çünkü  mahkeme kararı beklenmeden yapılacak  uygulamalar  nedeniyle  mağduriyetler yaşanması gibi devletin de zarara uğratılması  kaçınılmaz oluyor. Bunun en taze örneği  havaalanı mevkiinde idari mahkemenin durdurma kararına rağmen uçan yolun yapılması sonra da mahkemeden  yıkım kakarı çıkması, olaya neden olanların Cumhuriyet Savcılığı’na taşınması olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler