Trabzon'da karakola gitti üstünden esrar çıktı

 Trabzon’da 155 telefonlarına gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri Fatih Dolmuş ile Meydana gelen S.Y (45) üst araması yapmak için karakola getirdi.S.Y’nin üzerine yapılan üst aramasında cüzdanından çıkan küçük kağıttan tütün ile karışık esrar maddes

Trabzon'da karakola gitti üstünden esrar çıktı

 

Trabzon’da 155 telefonlarına gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri Fatih Dolmuş ile Meydana gelen S.Y (45) üst araması yapmak için karakola getirdi.

S.Y’nin üzerine yapılan üst aramasında cüzdanından çıkan küçük kağıttan tütün ile karışık esrar maddesi bulundu. Polis ekiplerinin ne olduğunu sorduğunda ise bilmiyorum nedir şeklinde soran S.Y polis ekiplerini şaşırttı.

S.Y’nin vermiş olduğu ifade daha önce esrar görmedim ve bunları benim cüzdanıma kimin koyduğunu bilmiyorum söyledi. Polis ekiplerinin araştırmasının ardın S.Y serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel