Trabzon'da kar elektriği vurdu

Trabzon'da dün akşam saatlerinde başlayan ve  bugün de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı il genelinde elektrik arızalarına neden oluyor.Trabzon'da kar yağışının gerilim hatları üzerinde meydana getirdiği tahribet nedeniyle Trabzon'un bazı merkez mahallel

Trabzon'da kar elektriği vurdu

Trabzon'da dün akşam saatlerinde başlayan ve  bugün de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı il genelinde elektrik arızalarına neden oluyor.

Trabzon'da kar yağışının gerilim hatları üzerinde meydana getirdiği tahribet nedeniyle Trabzon'un bazı merkez mahallelerinde ve  Akçaabat ilçesi belde ve köylerinde, Söğütlü ilçsei belde ve köylerinde Düzköy ilçesi belde ve köylerinde, Maçka ilçesi belde ve köylerinde elektrik kesintileri yaşanıyor.

Vatandaşlar soğuk havanın yanısıra elektrik sıkıntısı ile de karşıkarkıya kalınca çileden çıktılar.

Ekipler elektrik arızalarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak hava koşulları ve ulaşım sorunları arızaların giderilme sini geciktiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel