Trabzon'da kapkaç terörü

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Köyünde 22 yaşındaki G.C. isimli kız yolda yürürken  kapkaççı terörünün mağduru oldu. G.Ç’nin bir anda yanına gelen aracın camından sarkan kişi elinde bulunan çantaya asılarak elinden aldıktan

Trabzon'da kapkaç terörü

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Köyünde 22 yaşındaki G.C. isimli kız yolda yürürken  kapkaççı terörünün mağduru oldu. G.Ç’nin bir anda yanına gelen aracın camından sarkan kişi elinde bulunan çantaya asılarak elinden aldıktan sonra kayıplara karıştı. Bir anda neye uğradığını şaşıran G.Ç, İlçe emniyet müdürlüğüne giderek şikayette bulundu.

ÇOK KORKTUM

İlçe Emniyet müdürlüğündeki ifadesinde G.Ç, “ Yolda yürüyordum bir anda bir araç yanıma geldi ve içinden birisi uzanarak çantamı aldı ve kayıplara karıştı. Bu esnada arabanın plakasını alamadım. Neye uğradığımı anlamadım. Çantamın içerisinde 15 TL para ve cep telefonum, öğrenci kimliğim, diğer kimlik kartlarım bulunuyordu. Beni mağdur edenlerin bulunmasını istiyorum. Şikayetçiyim.”dedi.

KAMERA İŞİ ÇÖZECEK

Trabzon’da pek gözükmeyen kapkaç hadisesi nedeni ile polislerde şaşkınlığını gizleyemezken genç kızın başına olayın geldiği sokağa giderek incelemelerde bulundular. Sokağın giriş ve çıkışlarını çeken güvenlik kamera görüntülerinden harekete geçen polis ekipleri; kişilerin yakalanması için çalışma  başlattığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler