Trabzon'da kapanan belediyenin başkanından mesaj

Büyükşehir Yasası ile birlikte Trabzon’da kapanan beldeler arasında yer alan merkeze bağlı Çukurçayır beldesinde 19 yıldır belediye başkanlığı yapan Belediye Başkanı Sabri Baysal, 19 yılda Çukurçayır’ı bir köy görünümünden 20 binin üzerinde nüfusu olan bi

Trabzon'da kapanan belediyenin başkanından mesaj

Büyükşehir Yasası ile birlikte Trabzon’da kapanan beldeler arasında yer alan merkeze bağlı Çukurçayır beldesinde 19 yıldır belediye başkanlığı yapan Belediye Başkanı Sabri Baysal, 19 yılda Çukurçayır’ı bir köy görünümünden 20 binin üzerinde nüfusu olan bir şehir konumuna getirdiklerini söyledi.

Belde belediyelerinin kapanması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Baysal “1995 -2014 yılları arasında Çukurçayır belde halkının teveccühleri ile belediye başkanlığı yaptığım bu süre zarfında desteklerini bizlerden esirgemeyen Belde halkımıza şükranlarımı sunarım. 2014 yerel seçimlerinde başta Büyükşehir olmak üzere tüm seçilen Belediye Başkanlarımızı kutlar başarılar dilerim” dedi.

Trabzon şehir merkezinin üst kısmında yer alan ve 19 yılda büyük değişimi ile dikkat çeken merkeze bağlı Çukurçayır beldesinin büyükşehir olan Trabzon’un vitrini olmayı hedeflediğini kaydeden Baysal “Trabzon merkeze bağlı bir köyken 1995 yılında belde olan Çukurçayır, o dönemde 850 hane ve bin 650 nüfusa sahipken bugün yaklaşık 10 bin konut ve 20 binin üzerindeki nüfusu ile Trabzon’un adeta cazibe merkezi haline geldi. Beldemiz 19 yılda çok hızlı bir değişme ve gelişmeye sahne oldu.

Öyle bir gün oldu ki artık biz bile bu gelişim ve değişimi takip edemez hale geldik. Beldemiz özellikle konut sektöründe önemli bir merkez haline geldi. Gerek Trabzon’da gerekse Türkiye’de önemli aşama kaydeden birkaç yerden biri oldu. Bu gelişmenin bize getirdiği hem olumlu hem de olumsuz yanları oldu. Eleştiriler de aldık. Ancak her şeye rağmen Çukurçayır bir cazibe merkezi oldu. Biz de elimizden geldiği kadar beldemizin sorunlarına çare olmaya gayret gösterdik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel