Trabzon'da 'Kanuni için' sefer

Trabzon Belediyesi, Kaşüstü’nde yapılan ve hasta kabulüne başlayan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüs seferi başlattı.Hastane hattında seyredecek otobüsler Pazarkapı otobüs peronundan sabah saat 07.00‘da seferlerine başlayacak. Akşam saat 19.0

Trabzon'da 'Kanuni için' sefer

Trabzon Belediyesi, Kaşüstü’nde yapılan ve hasta kabulüne başlayan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otobüs seferi başlattı.

Hastane hattında seyredecek otobüsler Pazarkapı otobüs peronundan sabah saat 07.00‘da seferlerine başlayacak. Akşam saat 19.00’da Pazarkapı’dan kalkarak son seferini yapacak otobüslerin Hastane dönüşü kalkış saati ise 19.45 olarak belirlendi.

430.20120208105626.jpg

Pazarkapı’dan kalkacak otobüsler Şenol Güneş Caddesi’ni takiben Belediye Hizmet Binası önü, şimdiki Nümune Hastanesi’nin doğusundan geçerek Trabzon Lisesi önünden Atapark güzergâhını takiben Tanjant yoluna çıkarak seferini sürdürecek.

Otobüs saatleri ile detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Trabzon Belediyesi’nin ‘trabzon.bel.tr’ adlı resmi web sitesine başvurabilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel