Trabzon'da Kanki'ye çirkin saldırı

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı iller arasında yer alan Trabzon'da şampiyonanın resmi maskotu 'Kanki'ye çirkin saldırı düzenlendi.  Trabzon'un değişik yerlerine monte ed

Trabzon'da Kanki'ye çirkin saldırı
Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı iller arasında yer alan Trabzon'da şampiyonanın resmi maskotu 'Kanki'ye çirkin saldırı düzenlendi. 
 
Trabzon'un değişik yerlerine monte edilen 'Kanki' maskotlarından Trabzon Valiliği ve Adliyesi önüne monte edilen 'Kanki' maketi kendini bilmez kişi yada kişilerin saldırısına uğraması sonucu başı kopartılıp çevreye yakın bir yere atılırken, gece gerçekleşen saldırıyı gerçekleştirenleri polis her yerde arıyor. Adliye Binası, Emniyet Müdürlüğü, Hükümet Konağı ve Valilik Binası'nın bulunduğu yerde saldırının yapılması dikkat çekerken, olay yerine gelen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri Kanki'nin başı ve gövdesinden parmak izi aldı. Çevredeki vatandaşlar saldırıya bir anlam veremezken bu görüntünün Trabzon'a yakışmadığını söylediler.
Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel