Trabzon'da kanalizasyonlar ilaçlandı

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bazı olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehrin altyapısını yenilemek için projeler hazırladıklarını belirtti. Kentte yağmur suları ile kanalizasyon sularının birbirinden ayrıl

Trabzon'da kanalizasyonlar ilaçlandı

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bazı olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehrin altyapısını yenilemek için projeler hazırladıklarını belirtti.

 

Kentte yağmur suları ile kanalizasyon sularının birbirinden ayrılması çalışmalarının devam ettiğini, İller Bankası Genel Müdürlüğü'nün proje çalışmasını tamamladığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

 

"Kentin tümünün yağmur ve kanalizasyon sularının ayrılması çalışmalarını etap etap yapacağız. Bu proje ile birlikte yağmur suları ile kanalizasyon suları ayrılarak derelerin temiz akması ve sahillerin daha da temiz hale getirilmesi sağlanmış olacak. Yağmur ve kanalizasyon sularının ayrılmasıyla birlikte özellikle ana cadde ve sokaklarda oluşabilen kötü koku ortadan kalkacak. Projeler hayata geçirilene kadar her ay düzenli bir şekilde kanalizasyonlar ilaçlanacak."

 

Gümrükçüoğlu, bu kapsamda Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesi'ndeki kanalizasyonların ilaçlandığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel